Rulada de porc

de - Andreea - in Porc, 28 Iun 2013 | 4625 vizualizari

 

Reteta o am de multa vreme dintr-o carte de bucate...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata porc
  • 4 oua
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 morcov
  • 800 gr rosii in bulion
  • 1 catel usturoi
  • cimbru
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc:

Intr-un castron,amestecam carnea tocata,cimbrul,ceapa taiata rondele,morcovul taiat cubulete,1 ou,piper si sare dupa gust.Amestecam bine compozitia ,acoperim cu folie alimentara si il lasam in frigider pentru 30 minute.

Fierbem cele 3 oua si le curatam de coaja.

Punem carnea pe o folie de plastic,intindem un strat si deasupra asezam cele 3 oua .

Rulam carnea astfel incat ouale sa ramana in mijloc.Punem rulada intr-un vas pentru cuptor uns cu ulei.Adaugam rosiile impreuna cu sucul acestora Potrivim de sare si piper si dam la cuptorul incins la 180 grade pentru circa 50 minute.

TIPS-URI

1

Pentru un gust mai bun ouale se pot infasura mai intai in jambon si apoi pune in compozitia ruladei.

2

Se poate adauga dupa preferinta si patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc cu afumatura si vin rosu